Oud en Nieuw op Terschelling

Vier de jaarwisseling in een van onze vakantiehuizen

Gezellig relaxed met uw gezin of familie oud en nieuw op Terschelling doorbrengen? Een paar dagen alle aandacht voor elkaar? Heerlijk samen wandelen over het lang gerekte strand? Of is een spelletjes doen of een fijn boek lezen meer uw ding?

Supermarkten openingstijden

Terschelling heeft meerdere supermarkten. Op West-Terschelling vindt u Spar Berghuis in de Boomstraat. In de Oosterburen in Midsland vindt u supermarkt Coop. Supermarkt Jumbo Mier vindt u in Formerum tegenover Fietsverhuur Zeelen. Spar Cupido bevindt zich in het dorpje Lies.

Openingstijden Supermarkten Oudejaarsdag op Terschelling – 31 december 2023 ( onder voorbehoud )

Jumbo – Formerum 8.30 – 17.00
Spar Cupido – Lies 8.30 – 17.00 uur
Spar Berghuis – West Terschelling : 8.00 – 18.00 uur
Coop – Midsland : 8.00 – 19.00 uur

Dit waren de openingstijden in 2022

Openingstijden Supermarkten op Terschelling – Nieuwjaarsdag – 1 januari 2024 ( Onder voorbehoud)

Jumbo – Formerum : Gesloten
Spar Cupido – Lies : Gesloten
Spar Berghuis – West : Gesloten
Coop – Midsland : Gesloten

Waar koop ik Oliebollen?

Hieronder noemen wij de adressen die oliebollen verkopen.
Bakkerij Spanjer – West Terschelling
Scheerman Banket en Ijs – West Terschelling
Bakkerij Jumbo Mier – Formerum
Ben van Alles – Hoorn

Waar kan ik Vuurwerk kopen?

Om vuurwerk te kopen met oud en nieuw kunt u terecht bij Warenhuis Midsland.
Legaal vuurwerk is te herkennen aan de aanduiding ‘bestemd voor particulier gebruik’. Koop vuurwerk altijd bij een winkelier met een geldige vergunning. Dan weet u zeker dat het vuurwerk legaal is. Deze winkeliers hebben in de etalage een biljet met de tekst: ‘Verkoop vuurwerk. Roken en open vuur verboden.’
U mag vuurwerk afsteken van 31 december 18.00 uur tot 1 januari 02.00 uur. Op andere tijden is het verboden vuurwerk af te steken. Alleen professionele bedrijven mogen dat.
Vuurwerk mag u op de laatste 3 werkdagen van het jaar kopen bij een erkende handelaar. Op elk vuurwerk product moet goede Nederlandstalige gebruiksinformatie staan.

Beschikbare vakantiehuizen tijdens de jaarwisseling op Terschelling

Bent u voornemens om oud en nieuw door te brengen op Terschelling? Maar heeft u nog niet geboekt? Bekijk dan hieronder of er nog vakantiehuizen beschikbaar zijn.

Vakantiehuis huren in vuurwerkluw gebied?

Houdt u niet van vuurwerk? Huur dan een vakantiehuis in vuurwerkluw Oosterend.

Is er ook een Nieuwjaarsduik op 1 Januari 2024 op Terschelling?

Ieder jaar is er een Nieuwjaarsduik op 1 Januari? Wilt u ook heerlijk fris het nieuwe jaar beginnen? De Nieuwjaarsduik vindt plaats op het strand bij Midsland aan Zee. Aan de vloedlijn recht tegenover Strandpaviljoen De Branding vindt de Nieuwjaarsduik plaats. Deelnemers kunnen zich daar verzamelen. Er staat een tent klaar waar men zich kan omkleden. De Nieuwjaarsduik op Terschelling wordt georganiseerd door de Stichting Kinderen Tsjernobyl Terschelling. De organisatie wordt ondersteund door de Landrover Club Terschelling en de vrijwilligers van de KNRM. Ben jij er ook bij? Kom op tijd want het startschot klinkt om 13.00 uur.

Varen er wel boten tijdens de jaarwisseling?

Rederij Doeksen verzorgt de veerdienstregeling tussen Harlingen en Terschelling. Voor actuele boottijden raadpleegt u de website van Rederij Doeksen.

 

Linnenverhuur Service TerschellingKerstvakantie 2024 TerschellingVoorjaarsvakantie Terschelling