Huisregels chalet Black Beauty op Terschelling

Beste huurder,
Leuk dat u voor Black Beauty hebt gekozen.

Het adres van Black Beauty is Noordlandweg 6, nr. 24, 8891 HP in Midsland Noord

De code van het sleutelkluisje bij de voordeur ontvangt u in de betalingsbevestiging.

Uiterlijk een dag voor aankomst dient u het nachtregister in te vullen op de volgende website: www.veldzicht-recreatie.nl onder het kopje: nachtregister invullen, onderaan de home page. In het nachtregister zijn ook alle huisjes (op nummer) van Om ’t Noord opgenomen. Deze zijn te vinden bij vraag 1; naam chalet, caravan.
Miranda Meijer van Vakantie Service Bureau Terschelling is de beheerder van Black Beauty. Zij is de contactpersoon op het eiland..

Laat u Miranda even weten als u er bent op de dag van aankomst?
Tel. 06-12910473
Miranda Meijer zorgt voor de schoonmaak bij wissels en zal tijdens uw verblijf bij u langs komen om kennis te maken en om te horen of alles in orde is.
Het is de bedoeling dat u linnengoed gebruikt op de bedden;
Het is niet toegestaan om te roken in Black Beauty, ook niet op de veranda.
Gourmetten is niet toegestaan in Black Beauty;
Het is niet toegestaan om de stoelen die in de kamer staan, op de veranda te gebruiken. Meer tuinstoelen staan in de berging.
Het bed/ de ‘sterrenkijker’ boven de badkamer is, gezien de hoogte, alleen geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.
U heeft Black Beauty gehuurd van de dag van aankomst vanaf 16 uur tot op de dag van vertrek tot uiterlijk 12.00 uur, tenzij vooraf anders is afgesproken. Wilt u Miranda melden als u eerder vertrekt dan afgesproken? Dan kan het huisje afgesloten worden.
Denkt u op de dag van vertrek aan de volgende punten:
Afvalbakken zijn geleegd en de gesloten afvalzakken dienen in de ondergrondse container aan de weg bij de ingang te worden geleegd m.b.v. de milieupas. Deze vindt u in de werkkast bij de voordeur. Denkt u eraan de milieupas weer terug te hangen?
De afwas is gedaan en opgeruimd.
Koelkast is uitgezet en de deur op een kier gelaten.
Alles wordt veegschoon achtergelaten.
Als u het huisje bij aankomst niet schoon aantreft, wilt u dan direct Miranda Meijer bellen? Ook bij vragen over het huisje, schoonmaak, linnenservice, boodschappenservice, storingen aan apparatuur, andere problemen en noodgevallen kunt u contact opnemen met Miranda Meijer van Vakantie Service Bureau Terschelling, 06-12910473, info @vsbt.nl/ www. vsbt.nl
Ma t/m vrijdag; 14.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar.
De Wifi-code staat in de meterkast.

Binnen recreatiepark Om ’t Noord zijn een aantal parkregels:
-Huisdieren zijn niet toegestaan in Black Beauty, respectievelijk het recreatiepark.
-Auto’s en andere (motor)voertuigen dienen geparkeerd te worden op de parkeerplaats. Uiteraard mag u wel voor het laden en lossen van uw spullen even uw auto bij het huisje parkeren.
-Op het recreatiepark dient stapvoets gereden te worden (vijf) (5) kilometer per uur.
De beheerder* kan omwille van de welstand van het terrein (bijvoorbeeld in de winter of na hevige regenval) het terrein tijdelijk afsluiten. Op het recreatiepark is het gebruik van bromfietsen (ook snorfietsen) verboden, tenzij met uitgeschakelde motor. Fietsen zijn toegestaan. Voetgangers en kinderen mogen nimmer worden gehinderd.
-Het is voor kinderen niet toegestaan te spelen en te fietsen om en (na)bij de parkeerplaatsen. Dit voor hun eigen veiligheid en ter bescherming van de auto’s en eigendommen van derden.
-De kinderen kunnen gebruik maken van de recreatievelden van Camping Veldzicht.
-Het zichtbaar drogen van wasgoed moet zoveel mogelijk worden beperkt.
-Het is niet toegestaan radio’s, televisies, muziekinstrumenten of andere geluidsveroorzakers zodanig te gebruiken, dat deze overlast bezorgen aan de andere eigenaren, bezoekers/gasten en/of buren. Na tien uur ‘s avonds is muziek en geluidsveroorzakers buiten verboden.
-Na twaalf uur ’s nachts is het met meerdere personen samenscholen buiten de kavel met meubilair en eventueel eten en drinkwaren niet toegestaan. Na twaalf uur ’s nachts behoort iedereen bij zijn/haar kavel te zijn of onder begeleiding van een ouder/voogd. Na twaalf uur ’s nachts zal het algeheel stil moeten zijn op het recreatiepark.
-Ouders zijn verantwoordelijk voor de gedragingen, misdragingen en overlast van hun kinderen.
-Afval dient in gesloten zakken gedeponeerd te worden in de ondergrondse container, vóór aan de weg met behulp van de milieupas, die u kunt vinden in de kast bij de ingang, waarin zich de verwarming bevindt.
-Het maken van open vuur op het recreatieterrein is niet toegestaan. Het houden van een barbecue is toegestaan op de kavel.
Zonder toestemming van de beheerder* is het niet toegestaan om grote verjaardagsfeesten, barbecuefeesten en dergelijke te organiseren op het recreatiepark voor familie, kennissen of vrienden van buiten het recreatiepark.

Belangrijke telefoonnummers:
Huisartsenpraktijk Midsland:
Westerdam 31, Midsland 0562-448703 Spoedgevallen 0562-448222

Huisartsenpraktijk West:
Duintuin 3, West-Terschelling 0562-442181 Spoedgevallen 0562-443333

Tandarts:
Heereweg 3A Midsland 0562-449444

Geen spoed – wel politie 0900-8844
Wij wensen u een prettig verblijf op Terschelling en in Black Beauty!

*Met beheerder wordt hier de beheerder van Om ’t Noord/camping Veldzicht bedoeld, en niet Miranda Meijer van Vakantie Service Bureau Terschelling