Adverteren als ondernemer

Adverteren op de website van Hallo Terschelling? 

Als ondernemer op Terschelling bieden wij u de volgende mogelijkheden.

Momenteel staan er 4 verschillende rubrieken op de site waarin u kunt adverteren. De rubrieken vindt u onder “Mijn eiland” in het menu rechts bovenaan de website. U kunt kiezen uit de rubriek, Fietsverhuur, Restaurants, Winkels en Activiteiten.

Past uw onderneming in deze rubriek thuis, dan bieden wij u een sub-pagina onder deze rubriek aan als adverteer mogelijkheid.

Uw onderneming wordt geplaatst op de overzichtspagina met een aanklikbare foto. Wanneer iemand op uw foto klikt, dan komt men op uw eigen sub-domein pagina. Hier is plaats voor maximaal 8 foto’s. Adresgegevens van uw onderneming/ bereikbaarheid/ eventueel eigen website plaatsen en door linken. Een GoogleMaps vertoning, Usp’s ( Unic Selling Points), openingstijden, assortiment, merken, lunchkaartmogelijkheden etc. Social media iconen om de informatie te delen op Facebook, Twitter en Google+. En natuurlijk een stukje tekst over uw onderneming van max. 300 woorden. Voor wat betreft deze tekst levert u een eigen geschreven tekst waar wij een passend verhaal van maken met de benodigde keywords voor uw onderneming.

Er staan al enkele ondernemingen op deze site vermeld. U kunt ze hier bekijken. Fietsverhuur, winkels, restaurants, activiteiten.

Wilt u graag meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@halloterschelling.nl of vul het contactformulier in.

Het tarief voor adverteren op onze website kost 75 euro excl. 21 % btw. op jaarbasis vanaf 1 April 2018.

De vermelding wordt niet automatisch verlengd, uw etalage pagina is per jaar opzegbaar. Uw etalage pagina staat 12 maanden op onze site. Wilt u na een jaar geen vervolg jaar, dan zegt u een maand van tevoren bij ons op en verwijderen wij uw etalage van Hallo Terschelling.

Tot 1 April 2018, kunt u uw onderneming GRATIS laten vermelden op onze site. Wij vragen daarvoor alleen als tegenprestatie een link naar Hallo Terschelling. Dit mag ook een deeplink zijn naar uw eigen onderneming sub pagina.