Rock en Roll Street op Terschelling

Rock en Roll Street op Terschelling, een jaarlijks terugkerend evenement. Jarenlang werd het rock en roll festival gehouden in het eerste weekend van september. Vanaf 2017 vindt het festival voortaan in het 2e weekend van september plaats. De data voor het festival zijn dan 8, 9 en 10 september 2017.

Het dorp Midsland is hiervan het bruisende hart en dompelt zich een heel weekend lang onder in de sfeer van de jaren vijftig.
De dorpsstraat vormt het decor voor een spektakel van vetkuiven, suikerspinnen, oldtimers, solexen en bovenal veel live Rockabilly en Rock and Roll muziek.
Overdag kunt u swingen op straat en vanaf de vele terrasjes genieten van liveoptredens, dansdemonstraties, hotdogs, suikerspinnen en de kramen met Rock ’n Roll artikelen en ’s avonds een dansje wagen in de diverse horecagelegenheden.

Op 8, 9 en 10 september 2017 vindt alweer de 29ste editie plaats. Het Rock and Roll street festival heeft haar sporen inmiddels wel verdiend. Zet deze data in uw agenda.

Midsland staat het gehele weekend in het teken van Rock en Roll. Overdag kunt u gratis genieten van het vertier in de straten van Midsland, maar om ’s avonds de live-optredens van de verschillende Rock en Roll en Rockabillybands in de diverse horecagelegenheden bij te wonen heeft u een toegangsbewijs nodig.

Dit entreebewijs – een polsbandje – kunt u voor € 12,50 kopen bij de pinstand halverwege de Oosterburen en hiermee kunt u 2 avonden onbeperkt genieten van de vele live-optredens in maar liefst 11 horecagelegenheden. Door de aanschaf van dit toegangsbewijs maakt u het Rock en Roll Street festival bovendien mede mogelijk. Bij deze pinstand kunt u voor € 2,50 ook de speciale Rock’nRollpin – een waar collector’s item voor de liefhebbers – aanschaffen en terecht voor andere merchandise artikelen.

Ook aan de innerlijke mens is gedacht. Te midden van het feestgedruis treft u tal van kramen waar u terecht kunt voor een lekker broodje hamburger, beenham of hotdog. Daarnaast kunt u terecht in de vele restaurants en eetcafe’s die Midsland telt.

Line-Up 2017
The Sunset Boppers (DUI)
Vrijdag: Bar/dancing Wyb
Zaterdag: Eetcafé Dammesaan
The Wieners
Vrijdag: Eetcafé Onder de Pannen
Zaterdag: Pannenkoekenhuis Hans en Grietje
Custom Made Trio
Vrijdag: Pannenkoekenhuis Hans en Grietje
Zaterdag: Eetcafé Onder de Pannen
Talisker Four
Vrijdag: Eetcafé Dammesaan
Zaterdag: Bar/dancing Wyb
69 Comeback Special
Vrijdag: Danscafé De Stoep
Zaterdag: ’t Spyntje
Little Rina and the Frenchies (FRA)
Vrijdag: ’t Wapen van Terschelling
Zaterdag: Danscafé De Stoep
Sharon and the Mystery Machine
Vrijdag: De Schotse Vier
Zaterdag: Pizzeria La Grotta
Sixty Pound
Vrijdag: Restaurant De Koffiepot
Zaterdag: De Schotse Vier
Rockabilly Three
The Very, Very Nervous
Vrijdag: Het Oud Hollands Restaurant
Zaterdag: ’t Wapen van Terschelling
The Wildwood Rockers
Vrijdag: Pizzeria La Grotta
Zaterdag: Restaurant De Koffiepot
Atomic 4
Vrijdag: ’t Spyntje
Zaterdag: Het Oud Hollands Restaurant
Duo Manne
DJ At

Meer info vindt u hier.

Bron: website www.rockandroll-terschelling.nl

Bent u nog opzoek naar een accommodatie tijdens het rock and roll weekend? Kijk dan hier in ons overzicht met voor beschikbaarheid..