Nationale Pannenkoekendag

Nationale pannenkoekendag wordt dit jaar gevierd op Vrijdag 24 Maart 2017.

Op vrijdag 24 maart 2017 wordt dit jaar de 11e editie van Nationale Pannenkoekdag gevierd! De dag dat basisschoolleerlingen door heel het land pannenkoeken bakken voor ouderen in de buurt. Gewoon, omdat onze opa’s en oma’s best wel eens in het zonnetje gezet mogen worden. Al elf maal vierden we Nationale Pannenkoekdag in Nederland! De eerste keer vond plaats in 2007, met zo’n 60 deelnemende basisscholen. De elfde keer deden maar liefst 1.110 scholen mee, zodat nog meer leerlingen nog meer pannenkoeken bakten voor nog meer ouderen.

Op de site van pannenkoekendag.nl staat vermeld dat aanmelden niet meer mogelijk is omdat er dit jaar een recordaantal inschrijvingen is ontvangen: 1110 scholen bakken weer mee voor ouderen!

Op het moment is bij Hallo Terschelling niet bekend of er op Terschelling ook scholen deelnemen aan deze leuke toffe actie. Mocht dat wel het geval zijn, plaatsen wij graag op een later tijdstip uw ingezonden foto’s van deze leuke actie voor ouderen.

Wat wij wel weten is dat het Pannenkoekenhuis Hans en Grietje in Midsland en pannenkoekenhuis het Sprookjesbos op West-Terschelling wel twee leuke acties hebben deze dag.

Wil jij je Opa en Oma graag verrassen? Neem ze dan mee naar een van de pannenkoekenhuizen op Terschelling.

Kinderen krijgen een kinderpannenkoek met een glaasje ranja en een kado voor slechts €3,00 euro

Volwassenen kunnen All You Can Eat pannenkoeken eten van al onze hartige en zoete pannenkoeken voor slechts 10,00 euro.

En wil je lever  thuis aan de slag? Hier vindt je wat leuke recepten om zelf eens uit te proberen.

En wil je volgend jaar graag meedoen met jouw klas en school? Vertel het aan je juf of meester en laat die bijtijds de school aanmelden voor Nationale pannenkoekendag 2018.

Bron; http://www.pannenkoekdag.nl/