Paasdagen op Terschelling

Pasen op Terschelling - Hallo Terschelling

Paasdagen op Terschelling

Fijn dat u een kijkje komt nemen op onze site Hallo Terschelling. Wilt u de paasdagen op Terschelling doorbrengen? Velen kunnen genieten van een lekker lang weekend vrij. Gezinnen trekken er graag een paar dagen met hun familie op uit. Heerlijk om voor Terschelling te kiezen. Bent u nog nooit eerder in een van onze vakantiehuizen geweest tijdens de paasdagen op Terschelling? Dan verwelkomen wij u graag.

Wat te doen met Pasen op Terschelling?

Het paasweekend is in 2019 van vrijdag 19 april tot maandag 22 april. In April begint het eiland al weer flink tot bloei te komen. Kortom het is volop Lente op Terschelling. In de polder ziet u weer lammetjes op de dijken lopen. Altijd leuk om met de kinderen naar toe te fietsen om ze te bekijken. U kunt heerlijk fietsen langs de dijk vanaf West-Terschelling tot aan Oosterend. In Oosterend kunt u dan heerlijk even bijkomen onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Er zijn meerdere horeca bedrijven waar u uit kan kiezen, Steak & Pancake De Boschplaat, Restaurant De Heeren van der Schelling. Drinkt u liever een bakje met uitzicht op het strand en de zee? Fietst u dan even door naar het Strandpaviljoen Heartbreak Hotel.

 

pasen op Terschelling - Hallo Terschelling

 

Wat is er  verder te doen tijdens de paasdagen op Terschelling?

Terschelling telt diverse museums die de moeite waard zijn om te bezoeken. Hallo Terschelling heeft ze voor u op een rijtje gezet.

Welke activiteiten zijn er tijdens de paasdagen op Terschelling?

Tijdens de paasdagen op Terschelling wordt er van alles voor u georganiseerd. MooiWeer organiseert het gehele jaar door diverse outdoor activiteiten op het eiland. Uiteraard zijn deze afhankelijk van de weersomstandigheden. U kunt bij hen onder andere terecht voor de volgende activiteiten;

  • blokarten
  • paintball
  • strandrijden
  • coastraften
  • gps-tocht
  • boogschieten
  • beachgolf

Welke vakantiehuizen zijn nog beschikbaar met de Pasendagen op Terschelling?

Bekijk hieronder de nog beschikbare vakantiehuizen tijdens de paasdagen bij Hallo Terschelling. Hier vindt u de geplande schoolvakanties voor 2019 in Nederland.

ChaletsBungalowsBoerderijtjesFamiliehuisVakantiehuizen

 

pasen op Terschelling - Hallo Terschelling