Zomer op Terschelling

 

Zomervakantie op Terschelling 2018 - Hallo-Terschelling

Vakantie vieren op Terschelling

In de Zomer op vakantie naar Terschelling – een heerlijke tijd om met uw partner of gezin door te brengen op ons mooie eiland. Uw vakantie begint al in Harlingen alwaar u op de boot stapt bij Rederij Doeksen. De twee uur durende overtocht zet u gelijk in de reset modus “van “onthaasten”. Desgewenst kunt u ook de sneldienst nemen naar Terschelling. Deze overtocht duurt vijf en veertig minuten. U bent sneller op het eiland, maar kan minder genieten van wat de Waddenzee u te bieden heeft. Op het buitendek van de Friesland boot kunt u bij mooi weer genieten van een prachtig natuurgebied, de vogels en de uitgestrekte zee. Bij helder weer kunt u Terschelling en ook Vlieland van af grote afstand al zien liggen. Neemt u de avondboot in de winter, dan kunt u zelfs op een heldere avond de vijf vuurtorens zien lichten.

Uw vakantie start bij het zien van de Brandaris

Eenmaal aangekomen in de haven van West – Terschelling is de vakantie dan echt begonnen. Hallo Terschelling beheert en verhuurt unieke vakantiehuizen op Terschelling. Allen staan op een unieke locatie, verspreid op het eiland. Heeft u nog geen vakantie accommodatie gevonden? Bekijk dan hieronder de beschikbare vakantiehuizen tijdens de zomervakantie op Terschelling. Hallo Terschelling verhuurt Vakantiehuizen, familiehuizen, bungalows, boerderijtjes en duurzame chalets.

Bekijk hieronder de nog beschikbare accommodaties tijdens de zomer op Terschelling bij Hallo Terschelling.

ChaletsBungalowsBoerderijtjesFamiliehuisVakantiehuizen

Is er geen ruimte meer tijdens de zomervakantie 2019?

Wat te doen tijdens de zomer tijdens uw vakantie?

Tijdens de zomervakantie op Terschelling kunt u natuurlijk van alles doen. Wat is er te doen tijdens de zomervakantie? Zo gauw er weer evenementen en activiteiten bekend zijn voor de zomer 2019 zullen wij die hier vermelden.

Zomervakantie op Terschelling - Hallo Terschelling