Zonsondergang op Terschelling

Zonsondergang op Terschelling, wie vindt dat nou niet mooi om naar te kijken? Volgens mij is er niemand die daar niet van onder de indruk raakt. Ik in ieder geval wel! En weet je waarom? Omdat geen enkele zonsondergang het zelfde is. Het is toch iedere keer weer een nieuwe dag waar op het gebeurd. De skyline en de plek waar je de zon ziet ondergaan, kan je iedere keer weer betoveren en meevoeren in zijn verhaal. Daarom ga ik ook graag op pad om regelmatig de zonsondergang op Terschelling vast te leggen. Gelukkig worden de dagen weer wat langer en gaan wij het betere jaargetijde weer tegemoet. De kans om van een mooie zonsondergang te kunnen genieten wordt hierdoor ook weer wat groter.

Kom jij nou binnenkort ook naar Terschelling? Vergeet dan niet je camera mee te nemen. Ik zal je vertellen waar je de de mooiste plaatjes schiet van de zonsondergang op Terschelling. Zo kun je op verschillende plekken de zonsondergang gaan bekijken en de mooiste plaatjes schieten als herinnering aan die mooie vakantie op Terschelling.

  • Baai Dellewal, bocht achter de oude zeevaartschool
  • Duin Baai Dellewal
  • ’t Lichtje – West Terschelling, achter het industrieterrein bij de beelden uit zee.
  • Zeeliedenmonument – West Terschelling
  • Groene strand – West Terschelling
  • Eind van de pier aankomst boot – West Terschelling
  • Seinpaalduin – West Terschelling
  • Noordzeestrand via iedere strandopgang te bereiken.
  • Klim eens een hoog duin op langs het strand.

Zo zie je bij heel helder weer zelfs Vlieland liggen en dat geeft zo op zijn tijd weer een heel ander sfeerbeeld als toevoeging. Kortom wanneer jij binnenkort naar Terschelling komt, een leuke foto hebt gemaakt van de zonsondergang op Terschelling. Laat het ons dan weten. Dat kan door ons te taggen via Instagram  (@halloterschelling / #halloterschelling) bij plaatsing van jouw zonsondergang foto. Wie weet zie je dan jouw foto met de zonsondergang op Terschelling wel voorbij komen in onze instagramstories.  Pak jij onze uitdaging aan? Get your bike en go!

Wil je nou graag weten hoe laat de zon ondergaat iedere dag? Onze vriend Google kan je het precies vertellen.

Misschien ben je ook wel nieuwsgierig waar je nu de mooiste zonsopkomst foto’s maakt?

Dat lees je hier > Zonsopgang op Terschelling.